Om Euro Plast - og hvorfor vælge os?

Bedre isolering

Bedre Isolering fører umiddelbart til reducerede varmeomkostninger, der på den ene side kan ses på din pengepung og på den anden side skåner miljøet med en lavere CO2-emission.

Mere sikkerhed

Dit hjem skal være beskyttet og dine værdier sikret. Vinduet er ofte det svage punkt ved indbrud hvor tyven har let adgang. Med moderne teknologi og de passende materiale-kombinationer har vi udviklet et sikkerhedskoncept, som du kan tilpasse individuelt til dit personlige sikkerhedsbehov.

Større boligkomfort

Nye vinduer giver ekstra boligkomfort. De udgør nemlig en meget effektiv beskyttelse mod støj på grund af deres konstruktion og de anvendte materialer. Samtidig holder flere tætningsniveauer træk ude, selv ved kraftig blæst. Den optimale transparens i de termoruder, der anvendes i dag, giver et utroligt stort lys-udbytte.

Fremstilling efter mål

Alle disse krav forudsætter absolut præcision ved opmåling, fremstilling og indbygning. Et moderne vindue opfylder nemlig i dag væsentligt flere opgaver og kræver ud over moderne produktionsfaciliteter uddannede fagfolk, der sørger for kvalitet helt til sidste greb.

En forskel både for dig, og for mig

Energibesparelse er i dag et emne, som vedrører alle. ikke kun fordi højere varmeomkostninger belaster alle private husholdninger, men også fordi et stigende energiforbrug automatisk øger den miljøbelastende emission af kuldioxid – CO2 - Så ikke nok med at du som forbruger sparer penge, så gør du faktisk også en forskel globalt set, ved reducering af CO2-udslip.

Fordele ved at vælge Euro Plast

  • Innovativ konstruktion til sikring af højeste energieffektivitet
  • Optimal lydisolering og indeklima
  • Indbrudshæmmende beslag i forskellige udførsler
  • Individuelle muligheder for overfladedesign - ind- og udvendig
  • Lyse rum på grund af smalle profilkombinationer og derved stort lysindfald


Desuden har høj-kvalitetsplast fremragende genbrugsegenskaber, idet den kan genanvendes op til syv gange. Dette skåner miljøet og er til glæde for de næste generationer. Et absolut plus: Energisparevinduer af plast er vedligeholdelsesfrie i hele deres lange levetid, lidt smøring af beslagenes bevægelige del er alt hvad der behøves.